Selecteer een pagina

Over ons

Wij zijn op zoek naar baby-, kinder- en volwassen kleding!

Wij kunnen gratis kleding en speelgoed aanbieden doordat anderen mensen nieuwe of goed bruikbare kleding gratis ter beschikking stellen.

Heeft u nieuwe of goed herbruikbare kleding die u aan ons wilt geven, dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u die bij ons kunt komen brengen op de D.J. Bunschotenstraat 14, 7471 CZ Goor

U kunt het dagelijks tijdens openingstijden afgeven bij de vrijwilligers in onze winkel. Dan kunt u gelijk onze winkel bekijken en ziet u direct waar uw kleding terecht komt.

Of u kunt het in een afgesloten plastic zak in de kledingcontainer doen die vóór het pand staat. De container wordt dagelijks door het team leeg gehaald.

Voor vragen kunt u bellen/ appen naar 06-44338126 of een e-mail sturen naar : info@kledingenspeelgoedhuys.nl

Voor wie :

 

Inwoners van de gemeente Hof van Twente met weinig financiële middelen. De inwoners ontvangen van de gemeente bericht of zij hiervoor in aanmerking komen. Twijfelt u hierover dan kunt u langskomen zodat wij dit samen met u kunnen bespreken en hierin het contact leggen met de gemeente.

 

Vrijwilligers gezocht!

Het Kleding en Speelgoed Huys is op zoek naar vrijwilligers. Samenwerken, overleggen en ideeën samenbrengen in een gezellig team om tot mooie resultaten te komen staat bij ons voorop. Wij kunnen niet functioneren zonder vrijwilligers.

Vindt u het leuk en belangrijk om iets voor de medemens te doen binnen een duurzaam project dan is vrijwilliger worden bij ons wellicht iets voor u.

Er zijn verschillende mogelijkheden en taken als vrijwilliger.

Kleding in ontvangst nemen, kleding sorteren, helpen in de winkel bij het uitzoeken van de kleding, het inrichten en netjes houden van de winkel, koffie, thee en ranja schenken voor de klanten/gastvrouw, schoonmaken locatie, administratie bijhouden.

Indien u interesse heeft om als vrijwilliger te komen werken bij het Kleding en Speekgoed Huys of wilt u meer informatie stuur dan een e-mail naar info@kledingenspeelgoedhuys.nl of bel met 06-44338126.

We heten u alvast van harte welkom! Samen maken we het verschil.

Hoe werkt het

 Om in aanmerking te komen voor gratis kleding en speelgoed krijgt u van de Gemeente Hof van Twente een kledingbon. Tegen inlevering van de bon en een geldige legitimatie krijgt u van ons een kledingkaart waarmee u kleding zelf mag uitzoeken. Bij het Kleding en Speelgoed Huys mag u dan ook speelgoed uitzoeken.

U kunt zich dus niet rechtstreeks opgeven bij de kledingbank maar heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen en dan kunnen we samen met u en de gemeente kijken naar de mogelijkheden. Het afgeven van de kledingbon (of een schriftelijke doorverwijzing van een hulpverlener) en geldige legitimatie is een vereiste.

Heeft u vragen laat het ons weten u kunt dan bellen met tel: 06-44338126.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen tijdens uw bezoek aan de Kledingbank!